www.Antmania.pl

Forum hodowców mrówek - www.antmania.pl
Teraz jest So lis 25, 2017 6:29 am

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 06, 2010 4:08 pm 
Offline
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So maja 30, 2009 6:02 pm
Posty: 4621
Lokalizacja: Łódź
Myślę, że nie ma co kombinować :)
Znajdź jakiś drobny piasek o jak najjaśniejszym kolorze, przesiej go i zmieszaj z naturalną gliną (nie jakąś ze sklepu, tylko taką z ziemi).
Można dać kruszonej cegły, żeby zabarwić na rudy kolor.

_________________
>> Atlas mrówek online <<


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 06, 2010 5:22 pm 
Offline

Dołączył(a): Pn mar 24, 2008 2:59 pm
Posty: 605
Lokalizacja: Z Pruszkowa
mrowkarz napisał(a):
a to mogą kopać pod góre


A nie posypie się wszystko na dół ?

_________________
Odział GSL wysunięty na czoło i czasem dławiący się wodą.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 06, 2010 5:51 pm 
Offline
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So maja 30, 2009 6:02 pm
Posty: 4621
Lokalizacja: Łódź
Jak będzie wilgotne, to nie powinno. Poza tym to się będzie trzymać jak wyschnie.

_________________
>> Atlas mrówek online <<


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 06, 2010 5:54 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So paź 18, 2008 3:09 pm
Posty: 1578
Lokalizacja: Łukowica
Dokładnie tak jak napisał Formik, szczególnie jak będzie glina to nie ma prawa ;)

_________________
Polskie prawie wszystkie.
Atta - loading.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 26, 2010 3:26 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 04, 2010 10:18 am
Posty: 1169
Lokalizacja: Ustrzyki Dolne
wczoraj przeprowadziłem moje mróweczki do akwarium i nic do dzisiaj nie kopią, połowe siedzi w probówce a połowe na arenie i co czekać ? :lol:

_________________
https://www.facebook.com/Hodowla-mrowka ... 395188074/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 26, 2010 4:17 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt cze 02, 2009 4:46 pm
Posty: 191
Lokalizacja: Radom
''Nie od razu Rzym zbudowano'' ;p

_________________
MOJE FILMY


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lip 11, 2010 11:04 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 04, 2010 10:18 am
Posty: 1169
Lokalizacja: Ustrzyki Dolne
Czy mogę dołożyć kokony do podrośniętej koloni ?. Kolonia liczy 15 robo i królową oczywiście

_________________
https://www.facebook.com/Hodowla-mrowka ... 395188074/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lip 11, 2010 11:18 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt sie 07, 2009 6:01 pm
Posty: 358
Lokalizacja: Świdnica
Jeśli chcesz przyspieszyć rozwój, to możesz oczywiście dodać kokony.

_________________
Temnothorax i inne.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL